11/3/07

Trama

La parella s'entortolliga en un mar de llençols. Dotze coleòpters s'esmunyen pels peus del capçal de la raó. Comptaran crispetes i, ensinistrats de les presses que no saben que tenen en el fons de la medul·la raquítica, visitaran els somnis dels uns als altres. Altres n'hi ha que no s'avorreixen. Però cauen lluny d'on els avions de la companyia finlandesa s'estavellen cada cop que van a dormir. Ai, dormir però no saber que la fresca s'empre s'escola a l'escola dels malsons fantasmagòrics. Caminaren amb una espelma farcida de condons.



Exclama ella, i s'entorpeixen roïns la melsa que es vessa per sota del matalàs en onades d'equacions simultàniament foragitades. En benefici mutu, es diuen i riuen, i fem un punt així de gros. Candela. L'origen de les fal·làcies rau en la similitud de consciències, que no en la identitat. I establir la veritat com a objectiu indesitjable, que si no hi hagués hagut l'agustinisme ens el menjaríem amb patates. La cursa no s'acaba quan ell s'estira al costat i sospira en forma d'alè lletós que potser haurà tacat les cortines.



El caminet de pedres escantellades porta la parella a la desconnexió enfurrunyada. Li fa morros, i es llepa àvidament la frontera entre la clepsa i l'engonal. Cultivaren or i tant de cavar només els produeix la sensació de la incomoditat que no té aturador. Un repàs de la lluminària literal no s'escau, els clama un escorpí sota la llosa. El penya-segat sempre els espera si no saben nedar. Bruts, la salabror esvanirà les petjades que s'endú l'arena enquitranada de pressupòsits. Es donen els dits sense adonar-se'n.



A la part final, com a conclusió de la trama que no conclou, i exclou la virtut, la parella no mandreja sinó que teixeix un tapís de mil estones. La part ranquejant de la part baixa de la parella que et contempla s'encaboria en ordenar els fils. La part remugant de la part alta de la parella s'esmuny enllà de la gresca enduta per la ressaca d'una flegma fertilitzant. La part final no és la resposta a l'estimul inicial de la premissa concloent del discurs compartimentat en paràgrafs que no comporten res més que el desvari.